BOSHQARUVDA XABAR VA KOMMUNIKATSIYALAR - Óteniyazova Sulıwxan (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аnnotatsiya. Maqolada axborot-kommunikatsiyalarning ahamiyati, yangi va tezkor axborotlarni samarodor boshqarish, boshqarishda axborotlar sifati, uning bahosi va foydaliligi, tezkor va ishonchliligi, bugungi zamon ta'lim tizimida zamonaviy axborot kommunikaciya vositalarin qo'llash masalasi haqida sóz boradi.