FANTEXNIKA INQILOBI: YUTUQLAR VA KELAJAK CHEGARALARI. - Faxriddin Sidikov Shamsitdinovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola fantexnik taraqqiyot rivojlanayotgan olamini tekshirmoqda, turli domenlar bo'ylab uning transformatsion ta'sir delving. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali biz qo'llanilgan usullarni ochib beramiz, asosiy yutuqlarni taqdim etamiz va ushbu inqilobning oqibatlari haqida o'ylaymiz. Immersiv o'yin tajribalaridan AI tomonidan yaratilgan hikoyalarga qadar fantexnik landshaft imkoniyatlarga boy bo'lib, o'yin-kulgi va amaliy dasturlarni taklif etadi. Bizning munozaramiz ushbu dinamik sohada kelajakdagi tadqiqotlar va ishlanmalar uchun chuqur xulosalar va takliflar bilan yakunlanadi.