QASHQADARYO VILOYATI QAMASHI TUMANI DA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Ozadov Azizbek; Nomozxonov Nurmuhammad (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyati Qamashi tumani 2021-2023 yillarda tashabbusli budjetlashtirish jarayoni, ajratilgan mablag’lar miqdori, amalga oshirilgan loyihalar talil qilingan.