DAVLAT BYUDJETI TIZIMINI TAQSIMLASHDAGI MUAMMOLARNI HAL QILISH - Akramov Iqboljon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali mamlakatimiz budjed tizimidagi asosiy muammo ya’ni taqsimlashdagi muammolarni o’rganadi. Mavjud muammolarni o’rganib ularni tahlil qiladi. Bundan tashqari budjed tushumlari prognozlari haqida raqamlar mavjud. Budjed tizimida kamchiliklarni to’g’irlashning asosiy yo’llari haqida takliflar berdim. Yakunda xulosalar va qo’shimcha takliflar bilan maqolani yakunladim.