ANDIJON VILOYATI BO’Z TUMANIDA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Qodirov Shahriddin; Otaxonov Saidaxror; Asadov Shaxzodxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Andijon viloyat Bo’z tumani 2021-2023 yillarda tashabbusli budjetlashtirish jarayoni, ajratilgan mablag’lar miqdori, amalga oshirilgan loyihalar talil qilingan.