DUNYOVIY FANLARGA OID BO‘LGAN TERMINLARNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Ismanova Odinaxon Urunbayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Usnbu maqolada terminlar, ularning turmush tarzimizdagi ro‘li va ahamiyati, kelajakdagi vazifalari xaqida gap ketadi.