“QANOTLI SO‘ZLAR” “HIKMATLI SO‘ZLAR” VA ULARNING UMUMINSONIY XUSUSIYATLARI - Muxtarova Ozodaxon Urunbayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Gárb va Sharq tilshunosligidagi leksik birlik sifatida o´rganilayotgan “qanotli so’zlar” va ularnig lingvo-pragmatik xususiyatlari tadqiq etildi.