SPECTROSCOPY OF CYTIZINE AND ITS DERIVATIVES - Nurilloyev Z.I (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada, sitizin va uning hosilalarining ultrabinafsha, mass spektroskopiya fizik tadqiqot usullari asosida moddalarning tarkibi va kimyoviy, fazoviy tuzilishlari haqida umumiy ma’lumotlar keltirilgan.