TO’LQINLI ELEKTR STANSIYALARI - Odilov S.S; Inomjonov T.T; Mahammadjonov Sh.Z. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya Ushbu ilmiy maqolada qayta tiklanuvchi energiya manbasi To’lqin energiyasi, undan unumli foydalanish bo’yicha tavsiyalar berilgan. To’lqinli elektr stansiyalari turlari, avzalliklari va kamchiliklari yoritilib berilgan.