O’QUVCHILAR HAYOTIDA KASB-HUNAR MASALALARI VA UNING KELAJAKDAGI O’RNI - Jabborova Mashxura Azamat qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda kasb-hunarga yo’naltirish sohasida mavjud bo’lgan ilmiy xulosalar va tavsiyalar hamda umumiy o’rta ta’lim maktablari o’quvchilarini kasb-hunarga yo’naltirish, xususan, kasblar olami bilan tanishtirish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqolada maktablarining bitiruvchi sinf oʻquvchilarini kasb-hunarga yoʻnaltirish va ularninig qiziqishlari orqali zamonaviy kasblarni egallashlari uchun kreativ go`yalar va unining o’ziga xos mazmuni keltirib oʻtilgan.