SHAXS XARAKTER AKSENTUATSIYASINING YOSH DAVRLARIDA NAMOYON BO’LISHI VA UNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Shamshidinova Dilafruz Ilxomjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxs xarakter aksentuatsiyasining yosh davrlarida o’ziga xos namoyon bo’lishi va uning o’ziga xos xususiyatlari yigʻindisi, faoliyat va muloqotda yuzaga keladigan xamda shaxsga xos xulq – atvor usullarini namoyon qilishining psixologik usullari haqida keltirib o’tilgan.