O‘ZBEKISTON – POKISTON ALOQALARINING ISTIQBOLLARI - O‘tkirbekov Xusanboy O‘tkirbek o‘g‘li; Abdullayev Begzodbek Xusniddin o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekistonning mustaqillik yillarida Pokiston bilan diplomatik aloqalarning o‘rnatilishi, so‘nggi yillaridagi diplomatik tashriflar, ikki davlat o’rtasidagi savdo, iqtisodiy, siyosiy tashriflar, do’stlik aloqalari bayon etilgan.