YUQORI BOSIMLI KO‘PIKLI MASHINANING TEXNIK IMKONIYATALRINI TAXLILI - Mannobboyev Sh.; Karimov A. M (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yuqori bosimli ko‘pikli mashinaning ishlab chiqarishdagi o‘rni, texnologik tomonlari, ishlab chiqarishdagi imkonyatlari, xomashyoni maksimal tejash va foydalanish afzalliklari ko‘rsatib berilgan.