MUSTAQILLIK YILLARIDA TA’LIM SOHASIDAGI ISLOHOTLAR - Mirzaodilova Robiya Muxiddin qizi; Abdullayev Begzodbek Xusniddin o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekistonning mustaqillik yillarida ta’lim sohasidagi islohotlar va ta’limni rivojlantirish maqsadida qabul qilingan qonunlar, milliy dasturlar, ularning maqsad va vazifalari qisqacha bayon etilgan.