PROFILAKTIKA INSPEKTORLARIDA UMUMINSONIY VA MILLIY QADRIYATLARGA HURMATNI YUKSALTIRISHNING ASOSIY YÒNALISHLARI - Xamitov Baxtiyor Baxodir o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada profilaktika inspektorlarida umuminsoniy va milliy qadriyatlarga hurmatni yuksaltirish bo`yicha chora tadbirlar bo`yicha fikr yuritilgan.