ICHKI TURIZIMINI RIVOJLANTIRISH. - Sharahmanova Dilshoda Safar qizi. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada mamlakat turizmini rivojlantirish,uning davlat budjetiga tasir qiluvchi omillari, ichki turizmning o‘rni va ahamiyati, turli mintaqalarning joylashuvi hamda turizm obektlarining mavjudlik darajasiga qarab samarali foydalanilishi uchun istiqbolli rejalar majmui,hamda O‘zbekistonda ichki turizmni rivojlantirish uchun olib borilayotgan islohotlar va ularning natijalari haqida ma'lumotlar berilgan.