VOYAGA YETMAGANLAR O’RTASIDA NAZORATSIZLIK VA HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASINI AMALGA OSHIRISHNING O’ZIGA XOSLIGI - Komiljonov Shoxruxmirzo Qodirjon o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: maqolada voyaga etmaganlar o‘rtasida nazoratsizlik va huquqbuzarliklar profilaktikasini tashkil etish va amalga oshirishda mavjud muammolar, voyaga etmaganlar huquqbuzarliklarining sabab va shart- sharoitlari, voyaga etmaganlarning o‘ziga xos xususiyatlari, ularga salbiy ta’sir etuvchi omillar hamda ularni bartaraf etish borasidagi tavsiyalar yoritib berilgan.