INSON EKOLOGIYASI - Xo'jamova Shohista Eltayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada inson ekologiyasi va uni oʻrganish uslublari, tashqi muhit omillarining inson organizmiga taʼsiri, ekologik muvozanatning buzilish sabablari, insonning moslashuvi va ekologiyasi, bugungi kunda inson salomatligi jamiyatning murakkab tarixi va uning hozirgi taraqqiyoti toʻgʻrisida batafsil bayon qilingan.