ALISHER NAVOIY SHE’RIYATIDA ISO OBRAZI TASVIRI - Shohnoza Jo‘rayeva Ikramjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Iso Masih hayoti va Alisher Navoiy asarlarida Iso obrazi haqida.’’Xazoyin ul- maoniy’’da Iso obrazlarini tahlil qilish.