APELLATSIYA VA KASSATSIYA TARTIBIDA ISH YURITISHDA PROKUROR VAKOLATLARI - Soburova Barchinoy Qahramon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada apellatsiya va kassatsiya tartibida ish yuritish haqida bayon qilingan