USHLAB TURILGANLARNI, QAMOQQA OLINGANLANI SAQLASH JOYLARIDA PROKUROR NAZORATI TUSHUNCHASI VA VAZIFALARI - Ro‘ziboyeva Ruxshona Saidjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ushlab turilgan, qamoqqa olingan saqlash joylarida prokuratura nazorati haqida bayon qilingan