TA’LIM JARAYONLARI VA ELEKTRON TA’LIMNI BOSHQARISH TIZIMINI TAHLIL QILISH VA ISHLAB CHIQISH - Abdug’afforov Shohsulton Mavlonbek o’g’li; Sultanova Dildora Ilhomjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ta'lim jarayonlarini boshqarish tizimi elektron ta'limning o'zgaruvchanligini va raqobatbardoshligini oshirdi. Bu tizimlar talabalar bilim olishini ta'minlash, ma'lumotlarni tushuntirish va o'zlashtirish, aloqador harakatlarni bajarish va amaliyotga o'rnatishning ong va samarali usullarini taqdim etadi Mazkur maqolada ta’lim jarayonida elektron ta’limning imkoniyatlari va uning foydalari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.