MUHANDISLIK TA’MINOTINI TASHKILLASHTIRISHNING USUL VA YO‘NALISHLARI. - To‘laboyev Shavkat G‘ayratjonovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi tahlikali bir davrda fuqarolarning tinchligi va davlat sarhadlarining dahilsizligini saqlash oliy maqsadlardan biri bo‘lib turibdi. Bu yo‘nalishdagi harakatlarda boshqa davlatlar bilan nizolarni yuzaga keltirmagan holda yurtimiz tinchligini tashqi va ichki dushmanlardan himoya qilishimiz lozim. Buning uchun esa kuch tuzulmalari va xarbiy muhandislik ta’minotini zamon talablariga mos ravishda tashkillashtirishimiz maqsadga muvofiq bo‘ladi.