JANGOVAR VAZIYATLARDA MERGAN ORGANIZIMI PSIXOFIZIOLOGIK FAOLIYATINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Arziyev G‘.I. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация: ushbu maqolada ikkinchi jahon urushi tajribasida merganlarni axloqiy-ruhiy, fiziologik va psixofiziologikfaoliyatining o‘ziga xosligi xaqida so‘z yurtiladi.