QISHLOQ XO’JALIGI IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISH. - Ismailov Zokirbek Qadambayevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada respublikamizda qishloq xo’jaligi sohasini rivojlantirish asosida iqtisodiy samaradorlikga erishish bo’yicha ilmiy-nazariy fikr-mulohazalar bayon etilgan.