NOFILOLOGIK TA’LIM MUASSASALARIDA CHET TILINI O’RGATISH - Shodmonova Surayyo Odiljon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: xorijiy tillarni o'qitishda aynan ixtisoslashgan oliy yurtlarida emas balki nofilologik ta'lim muassasasalarida ham keng joriy qilish lozim. Aynan ushbu maqolada boshqa ta'lim sohalarida tahsil olayotgan talabalarga xorijiy tillarni o'qitishning ayrim metodlari tushuntirib o'tilgan;