UMUMTA’LIM MAKTABLARI BIOLOGIYA DARSLARIDA O‘QUVCHILAR QIZIQISHINI OSHIRUVCHI ZAMONAVIY USULLAR - Roʻziyeva Mulkiya Alijonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablari biologiya darslarida o‘quvchilar qiziqishini oshiruvchi zamonaviy usullar yoritilgan bo‘lib, unda yangi pedagogik texnologiyalar haqida so‘z boradi.