РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТ ШАРОИТИДА КОРХОНАЛАРНИНГ РЕНТАБЕЛЛИК ДАРАЖАСИНИ ОШИРИШ: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР - Олтаев Ш.С. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада рақамлм иқтисодиёт шароитида корхоналарнинг рентабеллик даражасини ошириш тўғрисида мулоҳазалар юритилган.