O‘ZBEK TILINI O‘QITISHDA MAQOLLARNING TARBIYAVIY VA ILMIY AHAMIYATI - Shoiraxon Raximova Аbduraximovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola o‘zbek tilini o‘qitish jarayoni maqollarning tarbiyaviy hamda ilmiy ahamiyatiga e’tibor qaratib, uni tahlil qiladi.