ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИНИ БЕВОСИТА АМАЛГА ОШИРУВЧИ ОРГАНЛАР ВА МУАССАСАЛАР ҲАМКОРЛИГИНИНИНГ ТУШУНЧАСИ - Ғаниев Жасурбек Отабек ўғли (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада профилактика инспекторининг ҳуқуқбузарликларнинг олдини олиш, уларга қарши кураш ҳамда барҳам бериш жараёнида профилактика инспектори томонидан амалга ошириладиган ишлар самарали юритиш, шу орқали профилактика инспектори томонидан ўзига бириктирилган ҳудудда содир этилаётган ҳуқуқбузарликларнинг олдини олиш борасида самарали алгоритм ишлаб чиқиш, хуқуқбузарликларга қарши курашда этибор берилиши лозим бўлган жиҳатлар тўғрисида маьлумотлар, айни жараёнда юзага келаётган муаммо,камчиликлар, уларга барҳам бериш юзасидан таклифлар ёритилган.