MAKTAB O‘QITUVCHILARINING KOMPETENTLIGIGA O‘QUV DASTURLARDA QO‘YILADIGAN TALABLARNING QIYOSIY TAHLILI - Gʻoyimov Shaxobiddin Bahodir o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktab o'qituvchilarining kompetentligiga o'quv dasturlarda qo'yiladigan talablarning tahlili, Rossiya Federatsiyasi va O'zbekistonda maktab o‘qituvchilarining kompetentliklarining turlari haqida berilgan.