TA’LIM MUASSASALARIDA SAMARALI BOSHQARUVNI YO‘LGA QO‘YISHDA KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIK AHAMIYATI - Ortiqov G‘ulomjon Solijonovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ta’lim muassasalari rahbar xodimlarining kommunikativ kompetentligini rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlari, maktabning boshqaruv strategiyasini ishlab chiqishda rahbar tomonidan aniq maqsadlar qo‘ya olish, tog‘ri qarorlar qabul qilish muhim ahamiyatga ega ekanligi xususida mulohazlar bildirilgan.