UMUMTA’LIM MUASSASALARI IMIDJINI SHAKLLANTIRISHDA MOLIYAVIY MEXANIZLARNING AHAMIYATI - Raxmanova Mohıchexra Mamırjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim muassasalarida sifatli boshqaruv tizimini joriy etish va takomillashtirishda maktab imidjini shakllantirishga doir ilmiy asoslangan tavsiyalar ishlab chiqilgan. Shuningdek, pedagog xodimlar kasbiy salohiyatini oshirish jihatlari, umumiy o‘rta ta’lim ta’lim tizimini rivojlantirish istiqbollari, oshqaruv sifatini ta’minlashda tajriba sinov ishlari natijalari va ularning tahlili, hamda shu sohadagi boshqaruv tizimini to’g‘ri yo’lga qo’yish atroflicha ko’rib chiqilgan va ushbu institutsional tizim faoliyatini takomillashtirish va isloh qilishga qaratilgan zarur tavsiya va takliflar yoritib berilgan.