"BOBURNOMA" ASARIDAGI HARBIY TERMINLAR - Sattarova Mahliyo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada aks etadigan materiallar Zahiriddin Muhammad Bobur qalamiga mansub Boburnoma asaridagi harbiy terminlar haqida yoritiladi.Ayni paytda uning "Boburnoma" asaridan olingan parchalar orqali fikrlar quvvatlanadi.