TILSHUNOSLIK FANINING METODOLOGIK MASALALARI - Munisa Xalillayeva Baxram qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anontatsiya: Mazkur maqolada tilshunoslik faning metodologik masalalari yuzasidan olib borilgan taqdiqotlar va ularning natijalari, shuningdek, tilshunoslik bo'yicha ilmiy asoslangan fikr mulohazalar haqida so'z boradi.