ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАСИНИ – АҲОЛИ ТУРМУШ ДАРАЖАСИГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛИ - Юлдуз Пирназаровна Урунбаева (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация - Мақолада хизмат кўрсатиш соҳасини ривожлантириш орқали аҳоли турмуш даражасини оширишга таъсир этувчи омилларга алоҳида тўхталиб ўтилган.