O‘QUVCHILARGA XALQ MUSIQA IJODINI O‘RGATISHNING TARBIYAVIY AHAMIYATI HAQIDA METODIK MAQOLA - Mirzaolimova Gulshanoy Mirzohidjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA: Mavzuning dolzarbligi shundaki, musiqa o’qituvchisi bo’lib yetishar ekanmiz, umumta’lim maktablarida musiqa madaniyati darslarida o’quvchilarga xalq musiqa ijodini o’rgatishning tarbiyaviy ahamiyati haqida o’quvchilarning musiqiy bilimini yuksaltirish. Musiqiy ta’lim o’quvchilarga xalq musiqa ijodini o’rgatishning tarbiyaviy ahamiyati haqida. Musiqa madaniyati darslarini o’quv dasturi asosida tashkil etish.