INTERTEKSTUALLIKNING TILSHUNOSLIKDA O’RGANILISHI - Abdullayeva Madinabonu Qurbonali qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola intertekstuallik haqida umumiy ma’lumot va uning tilshunoslikdagi ahamiyati haqida ma’lumot beradi. Bundan tashqari intertekstuallikni o’zbek va jahon tilshunosligida o’raganilishi masalalarini ochib beradi va tilshunoslar tarafidan intertekstuallikning turlari haqidagi qarashlarini izohlaydi.