HAR BIR INSON GO‘ZAL HAYOTDA YASHASHGA HAQLI - Rahimova Mohim Umarovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatasiya: mazkur maqolada har bir insonning o‘z hayot yo‘lini mustaqil o‘zi tanlashi va munosib hayot formulasini tanlashdagi muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan.