ISLOM MOLIYASI LOYIHALARINI BOSHQARISH VA MOLIYALASHTIRISH UCHUN TAQDIM ETILADIGAN MOLIYAVIY INSTRUMENTLARI - Ishniyazov Otabek Bahodirovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Maqolada Oʻzbekiston Respublikasida investitsiya loyihalarini moliyalashtirish va boshqarishda Islom moliya tizimi mahsulotlari, xizmatlari va amaliyotlari masalalari borasida batafsil ma’lumotlarni yoritilgan. Xususan, islom moliyasining mohiyati, tamoyillari, boshqaruv instrumentlari va mahsulotlari toʻgʻrisidagi tushunchalar keng koʻlamda koʻrib chiqilgan.