ISTIROHAT BOG‘LARI VA XIYOBONLARDA JAMOAT TARTIBINI SAQLASH VA JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH BO‘YICHA XORIJ TAJRIBASI - Halimov Isroil Savriyevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada istirohat bog‘lari va xiyobonlarda jamoat tartibini saqlash hamda jamoat xavfsizligini ta‘minlash borasida so‘z boradi. Shuningdek, jamoat tartibini saqlash va jamoat xavfsizligini ta‘minlash bo‘yicha xorij tajribasi bir necha davlatlar misolida muhokama qilinadi.