FERTIL YOSHDAGI AYOLLARDA BACHADON MIOMASINING ADENOMIOZ BILAN BIRGA KELISHIDA DAVOLASH ALGORITMI - Abduraxmanova S.I. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Oxirgi 10 yillikda diagnostik metodlarning rivojlanishi, ya`ni, ultratovush tekshiruvi, KT va MRTlaring tashxislashda koʻp qoʻllanilishi natijasida fertil yoshdagi ayollarda bachadon miomasining adenomioza birga qo‘shilib kelishi ko‘p tashxislanmoqda.