O‘ZBEKISTON BANK TIZIMIDA JINOIY DAROMADLARNI LEGALLASHTIRISHGA QARSHI KURASHISH AMALIYOTINI BAHOLASH - Mo‘ydinov Fazliddin Azimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezis O‘zbekiston bank tizimida jinoiy daromadlarni legallashtirish fenomenini o‘rganishga qaratilgan. Mavjud amaliyotlar, qoidalar va muammolarni tahlil qilib, ushbu tezis bunday noqonuniy faoliyat qanday amalga oshirilayotgani, ularning moliya tizimiga ta'siri va ularga qarshi samarali kurashishning potentsial yechimlari haqida tushunchalarni yoritib beriladi.