BIR HUJAYRALI ORGANIZMLARNING YASHASH SHAKILLARI VA PARAZITLIK XUSUSIYATLARI - Seypullaev A.K.; Reypnazarova N.E. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Bir hujayrali organizmlar – bitta hujayradan hosil bo’ladi. Bakteriyalar, viruslar, ko’k yashil suv o’tlari, bir hujayrali hayvonlar biradi.