UMUMIY O’RTA TA’LIM MUASSASALARIDAGI O’QUVCHILARINING AGRESSIV XULQ-ATVORINING SABABLARI VA UNING PSIXOKORREKSIYASI - Mambetova Asem Maxsetovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablaridagi o’quvchilarining o’rtasida agressiv xulq atvorning kuchayib boryotgani va uni oldini olishda maktab psixologining o’rni, agressiv xulq atvor psixokorreksiyasi, o’quvchilar o’rtasida sog’lom munosabatlar, fikrlari va his tuyg’ularini adekvat o’rnatish va bir- birlariga nisbatan samimiy munosabatlarini shakllantirish haqida keltirib o’tilgan.