O‘ZBEKISTONNING IQTISODIY SALOHIYATINI OSHIRISH: BARQAROR RIVOJLANISH STRATEGIYALARI - Uzganbayeva Dilnoza Toxtasinovna; Mirzaqosimov Asadbek; Ibragimov Bekzod (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Resurslari xilma-xil va strategik geografik joylashuvga ega bo‘lgan O‘zbekiston o‘zining iqtisodiy rivojlanish yo‘lining hal qiluvchi pallasida turibdi. O‘zbekiston iqtisodiy salohiyatini ochish va kengaytirish uchun strategik islohotlar, innovatsiyalar va barqaror o‘sish strategiyalari yo‘lidan borishi kerak. Ushbu maqola O‘zbekistonning iqtisodiy salohiyatini yanada rivojlantirish va maksimal darajada oshirish bo‘yicha asosiy strategiyalarni o‘rganib, asosiy e’tiborni tizimli islohotlar, texnologik yutuqlar va global hamkorlikka qaratilgan.