YOSH DAVRLARIDA XARAKTER VA XARAKTER XUSUSIYATLARINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Shukurova Nasiba Xolmatovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yosh davrlarida xarakteri va xarakter xususiyatlari haqida va uning o’ziga xos xususiyatlari yigʻindisi, faoliyat va muloqotda yuzaga keladigan xamda shaxsga xos xulq – atvor usullarini namoyon qilishining psixologik usullari haqida keltirib o’tilgan.