МАРКАЗДАН ҚОЧМА НАСОСЛАР - Sayitjonov S.; Muhiddinov Sarvar; Meliboyev B. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада марказдан қочма насосларнинг турлари, вазифалари, конструкциялари ва эксплуатацион характеристикалари ёритилган бўлиб, насос элементларининг ишлатиш жараёнида пайдо бўладиган нуқсонлар ҳамда насосларни ўрнатиш бўйича ҳисоб ишлари олиб борилган.