YOSHLAR SIYOSATINI AMALGA OSHIRISHDA IJTMOIY ISH - Suyumova Marxabo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yoshlar uchun yangilanayotga zamonaviy texnologiyalar va yoshlar siyosatini yanada rivojlantirish bo‘yicha chora tadbirlar shuningdek, prizendentimiz tomonidan yoshlarimizga qaratilgan, farmon va farmoyshlar haqida va ularni yanada rivojlantirish maqsadida olib boriladigan choralar haqida keng ma’lumotlar berilib o‘tilgan.