USMON NOSIR SHERIYATINING LINGVISTIK TAHLILI - Saidova Mohinur Yoqubjon qizi; Atoboyeva Aziza Muhiddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Namanganda tug’ilib xalq nafasini kuylagan ijodkor asarlarida qo’llangan badiiy san’atlar tahlili ,yozuvchi mahoratiga bo’lgan tashbehlar, ”Norbota’’, “Naxshon” dostonlariga fikrlar yoritilgan.